top of page

Pasta Un Ettaro voorbestellen

Bijgewerkt op: 13 sep. 2022Als heerlijke toevoeging aan onze speciale pastasoorten werken we dit jaar samen met Federico en Christina van Un Ettaro. Zij zijn 2 jaar geleden begonnen het hermaken van de 1.500 jaar oude tarwesoort Saragolla Turchescho Khorasan. Zij bouwden een hectare land met oudere graansoorten en hiervan maken zij pasta. Hun pasta's zijn op een natuurlijke manier gemaakt, zonder pesticides en chemicaliën.

Steengemalen semolina, bronwater en een 60-urig durend droogproces zorgen voor een excellente pasta van echt goede kwaliteit. Elk jaar is er een beperkte oplage. Dit jaar kun je deze heerlijke pasta voorbestellen met een prijsvoordeel ten opzichte van de winkel.

Geef je voorbestelling HIER door vóór 30 september, levering in de winkel eind oktober.

 

As a delicious addition to our special sorts of pasta, this year we are working together with Federico en Christina from Un Ettaro. They started their special project a few years ago and started reproducing the wheat Saragolla Turchescho Khorasan. They built a hectare land with this wheats and from this they make their pasta. They produce their pasta in natural way, no pesticides, no chemicals, nothing.

Stone milled semolina, spring water and 60 hours drying process lead to the finest quality pasta. Every year there is a limited edition. This year you can pre order this pasta and get a price advantage compared to the store price.

Place your pre order HERE, until September 30th , delivery in the shop by end October.


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page