Online Shop - Culinaire pareltjes uit Calabrië

Vleeswaren, kaas en antipasti

Onze vleeswaren zijn afkomstig van Suino Nero, een lokaal ras zwarte varkens die wild gehouden worden in het Sila gebergte in Calabrië. Het vlees is verwerkt op ambachtelijke en traditionele wijze. Onze kazen zijn met de hand en op traditionele wijze gemaakt. In het hele productieproces worden alleen natuurlijke en lokale ingrediënten gebruikt. De vleeswaren en kazen zijn biologisch gecertificeerd. Onze antipasti bestaan uit streekgebonden producten van hoge kwaliteit, ambachtelijk geproduceerd volgens oud familierecept. 

Salsiccia, Italian saucage

Wijn

Wij bieden een bijzondere selectie wijnen uit het zuiden van Italië. Zelf geïmporteerd van kleinschalige wijnmakers die werken met biologisch geteelde druiven.

Chora.JPG
Asor, Italiaanse rosé
VMD_Roger.jpg

Olijfolie

Alle olijfolie komt uit Italië maar uit verschillende regio's en van verschillende producenten die allemaal hun eigen kwaliteiten hebben.

Rijst, sauzen en peulvruchten

Bij onze rijst staat het traditionele vakmanschap van de rijstverwerking bovenaan en daarbij worden de organoleptische stoffen en voeding van het product behouden. We hebben 2 lijnen, een basislijn en de toplijn, de rijst van de toplijn is natuurgedroogd in houten vaten in Calabrië. Onze sauzen komen van Funky Tomato waar wij al jaren mee samenwerken, alle sauzen zijn biologisch gecertificeerd. Onze peulvruchten zijn lokaal geproduceerd door een kleinschalige producent in Calabrië en zijn allen biologisch gecertificeerd.

FunkyTomato tomaten

Marmelades, zoet en saffraan

Al onze marmelades en jams zijn afkomstig uit Zuid-Italië. Wij kiezen alleen voor kleinschalige producenten die ambachtelijk produceren. Dit zorgt voor een hoge kwaliteit en bijzondere smaakcombinaties.

Vers fruit en verse groenten

Voor onze klanten in Amsterdam bieden we ook levering van verse producten (bij bestellingen vanaf € 50,- leveren we gratis). Bestellen kan via de website

t/m 17:00 uur, levering in overleg vanaf 18 uur.

Terre Lente

Westerstraat 55H

1015 LV  Amsterdam 

06 19 95 60 75

  • facebook
  • Instagram - Black Circle
  • Twitter Round