top of page

Aangepaste openingstijden juni


Luigi gaat in de eerste week van juni naar Italië en gaat langs bij de boeren en producenten in het veld om weer prachtige nieuwe producten te ontdekken. Dit betekent dat de winkel dicht zal zijn 2-12 juni, behalve op zaterdags; dan zijn we wel open. Vanaf 13 juni zijn we weer op de normale tijden geopend.

Reguliere openingstijden:

woensdag t/m zaterdag

van 10:00 tot 18:00

Overige dagen op afspraak

 

Luigi is going to Italy on June 2 to meet up with farmers and producers in the field to guarantee more lovely and authentic products for you. This means the shop will be closed from June 2-12 June, except on Saturdays: then we will be open. From June 13 we will be open on regular opening hours again.

Regular opening hours:

Wednesday-Saturday

10AM to 6PM

On other hours on appointment only


0 opmerkingen
bottom of page