top of page

12-05: Bubbles and Balls


Op 12 mei gaan we helemaal los met Arancine! Enjoy Amsterdam With Us: Claudia en Maria komen langs en bereiden verse authentieke arancine uit Palermo en daarbij serveren we heerlijke spumante. Arancine zijn rijstkroketjes gevuld op traditionele wijze met vleesragout of bechamelsaus. We serveren beide varianten dus je kunt dubbel genieten!

12 mei vanaf 17:30 uur.

Kosten: 15 EUR/pp incl. 1 flut spumante en 3 arancine.

Klik HIER om je aan te melden.

 

We are going wild with arancine! Enjoy Amsterdam With Us: Claudia and Maria are preparing fresh authentic arancine from Palermo and we will serve this with delicious spumante. An arancine is a rice croquette filled on the traditional Sicilian way with meat ragout or bechamel sauce. We serve both flavors so you can enjoy them all!

12 May from 05:30PM.

Costs: 15 EUR / pp incl. 1 flut spumante and 3 arancine.

Click HERE to sign up.


0 opmerkingen
bottom of page