top of page

Radici del Sud on Tour - Diner en Proeverij


Radici del Sud is de grootste Zuid-Italiaanse wijnbeurs, waar jaarlijks in juni de mooiste wijnen en druiven uit de 5 zuidelijke regio’s gepresenteerd worden. Oprichter Nicola Campanile’s wens is om ook buiten Italië bekendheid te geven aan deze prachtige wijnen en met dit 2-daagse ‘wijn en spijs’ evenement hebben Nederland en Terre Lente de primeur!

Tijdens een diner op zaterdagavond en proeverij op zondag zullen we jullie de beste combinaties van Zuid-Italiaanse wijnen en spijzen voorschotelen.Nicola zal persoonlijk aanwezig zijn om de wijnhuizen en hun wijnen te vertegenwoordigen. Daarnaast komt chef Riccardo Barbera van Masseria Barbera (Minervino Murge, Puglia) overgevlogen met het lekkerste uit zijn streek.

Mis het niet en waan je voor even in Zuid-Italië!

Diner: we schenken 4 wijnen uit 4 zuidelijke regio’s en serveren een heerlijk bijpassend 4-gangen diner van chef Riccardo Barbera.

Wanneer: Zaterdag 30 maart, 19:00 uur

Prijs: 45 EUR incl 4 gangen menu incl wijn arrangement

Reserveren t/m 27 maart via dit formulier

Proeverij: op zondagmiddag verzorgen we een doorlopende proeverij, waar je de kans krijgt uitgebreid te proeven van diverse wijnen en zuiditaliaanse regio’s, met toelichting van o.a. Nicola Campanile van Radici del Sud. Om het nog aangenamer te maken bereidt chef Ricardo Barbera doorlopend lekkere hapjes!

Wanneer: Zondag 31 maart, 15:00-18:00 uur

Prijs: 20 EUR incl wijn proeverij en hapjes

Reserveren t/m 27 maart via dit formulier

------

Radici del Sud is the biggest Southern Italian wine fare. During this yearly event in June, the best wines and grapes from the Southern Italian regions are presented. It is founder Nicola Campanile’s wish to promote these beautiful wines also outside of Italy and with this 2-day food and wine event the Netherlands and Terre Lente have the premiere! During a dinner on Saturday night and tasting on Sunday, we will serve you the best combinations of South-Italian foods and wines. Nicola will personally attend to represent the producers and their wines.

Our luck doesn’t end there, since chef Riccardo Barbera of Masseria Barbera (Minervino Murge, Puglia) will fly in with a suitcase (several!) full of local delicacies. Come join us and feel like being in Southern Italy for the weekend! Dinner: we will serve 4 wines from 4 different Southern regions, combined with a wonderful 4-course dinner by chef Riccardo Barbera.

When: Saturday 30 March, 7pm Price: 45 EUR incl 4 course menu incl wine arrangement Book your seat using this link, before March 27th

Tasting: Sunday afternoon we host an ongoing food and wine tasting, during which you have the chance to taste wines from the different Southern regions, with background by Nicola Campanile of Radici del Sud. To make things better, chef Riccardo Barbera will continuously be providing us with small, tasty bites. When: Sunday 31 March, 3pm till 6pm Price: 20 EUR incl wine tasting and small bites Make your reservation using this link, before March 27th


0 opmerkingen
bottom of page