top of page

Radici del Sud on Tour - Diner en Proeverij


Radici del Sud is de grootste Zuid-Italiaanse wijnbeurs, waar jaarlijks in juni de mooiste wijnen en druiven uit de 5 zuidelijke regio’s gepresenteerd worden. Oprichter Nicola Campanile’s wens is om ook buiten Italië bekendheid te geven aan deze prachtige wijnen en met dit 2-daagse ‘wijn en spijs’ evenement hebben Nederland en Terre Lente de primeur!

Tijdens een diner op zaterdagavond en proeverij op zondag zullen we jullie de beste combinaties van Zuid-Italiaanse wijnen en spijzen voorschotelen.Nicola zal persoonlijk aanwezig zijn om de wijnhuizen en hun wijnen te vertegenwoordigen. Daarnaast komt chef Riccardo Barbera van Masseria Barbera (Minervino Murge, Puglia) overgevlogen met het lekkerste uit zijn streek.

Mis het niet en waan je voor even in Zuid-Italië!

Diner: we schenken 4 wijnen uit 4 zuidelijke regio’s en serveren een heerlijk bijpassend 4-gangen diner van chef Riccardo Barbera.

Wanneer: Zaterdag 30 maart, 19:00 uur

Prijs: 45 EUR incl 4 gangen menu incl wijn arrangement

Reserveren t/m 27 maart via dit formulier

Proeverij: op zondagmiddag verzorgen we een doorlopende proeverij, waar je de kans krijgt uitgebreid te proeven van diverse wijnen en zuiditaliaanse regio’s, met toelichting van o.a. Nicola Campanile van Radici del Sud. Om het nog aangenamer te maken bereidt chef Ricardo Barbera doorlopend lekkere hapjes!