top of page

Orange Wines with Simon Woolf


Kom je op donderdag 14 maart bij Terre Lente onderdompelen in de wereld van orange wines! Simon Woolf, de auteur van ‘Amber Revolution – How the world learned to love orange wine’ komt persoonlijk zijn boek presenteren. Een boek over wijn gaat natuurlijk niet zonder wijn, dus we gaan 6 nieuwe Italiaanse orange wines proeven. Geserveerd met bijpassende hapjes. Op deze avond kan je het boek aanschaffen met 15% korting én gesigneerd door Simon! Prijs: 15 EUR incl. wijnen en hapjes Reserveren t/m 12 maart via deze link ---- Come and dive into the world of orange wines with us! On Thursday 14th of March Simon Woolf, the author of ‘Amber Revolution – How the world learned to love orange wine’ is personally presenting his book. Of course a book about wine can’t really come to fruition without wine, so this night we will be tasting 6 new, Italian orange wines. Served with some fitting bites. On this night you will be able to buy the book with a 15% discount ánd a personal message from the author! Price: 15 EUR incl. wines and bites Make your reservation until March 12th by clicking on this link


0 opmerkingen
bottom of page