Orange Wines with Simon Woolf


Kom je op donderdag 14 maart bij Terre Lente onderdompelen in de wereld van orange wines! Simon Woolf, de auteur van ‘Amber Revolution – How the world learned to love orange wine’ komt persoonlijk zijn boek presenteren. Een boek over wijn gaat natuurlijk niet zonder wijn, dus we gaan 6 nieuwe Italiaanse orange wines proeven. Geserveerd met bijpassende hapjes. Op deze avond kan je het boek aanschaffen met 15% korting én gesigneerd door Simon! Prijs: 15 EUR incl. wijnen en hapjes Reserveren t/m 12 maart via deze link ---- Come and dive into the world of orange wines with us! On Thursday 14th of March Simon Woolf, the author of ‘Amber Revolution – How the world learned to love orange wine’ is personally presenting his book. Of course a book about wine can’t really come to fruition without wine, so this night we will be tasting 6 new, Italian orange wines. Served with some fitting bites. On this night you will be able to buy the book with a 15% discount ánd a personal message from the author! Price: 15 EUR incl. wines and bites Make your reservation until March 12th by clicking on this link


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven