top of page

Wijnproeverij met L'Acino


Het wijnhuis L'Acino is opgericht door Calabrese vrienden, met allen dezelfde droom om organische wijnen te produceren. L'Acino betekent druifpit in het Italiaans en is een ode aan de pure, lokale producten. L'Acino vini begon in 2006 met de koop van een oud perceel met rode Magliocco di Canino op een steile heuvelrug. Naast de soepele rode en witte Chora wijnen, hebben we ook de buitengewone Toccomagliocco, gemaakt van de oudere wijnstokken, in ons schap. De proeverij wordt begeleid door de charismatische Dino Briglio (één van de oprichters). U zult 4 verschillende wijnen proeven met bijpassende hapjes. Wanneer? 24 februari vanaf 15:00 tot 18:00 Kosten: 20 EUR Inschrijven via dit formulier tot uiterlijk 21 februari De wijnen die u zult proeven zijn uiteraard verkrijgbaar in onze winkel. Koopt u de wijnen direct na afloop van de proeverij? Dan krijgt u 10% korting op elke fles

---

L’Acino was started by Calabrian friends who wanted to make wines in a thoughtful, light-handed manner using organic principles. The chosen name L'Acino means 'grape' in Italian and is an ode to the pure expression of their local varietals. L'Acino vini began in 2006 by purchasing an older parcel of local red Magliocco di Canino on a steep hillside. In addition to their easy drinking Chora white and red wines, we have just received some outstanding Toccomagliocco made from the older-vine fruit. Our very charismatic Dino Briglio (one of the founders) will be guiding us through 4 wonderful wines. When? 24th of February from 3 pm till 6pm Price: 20 EUR pp incl. bites Click HERE to reserve your place before 21th of February The wines included in this tasting session are sold in our shop. If you buy these wines directly after the tasting, you'll receive 10% sale on each bottle


0 opmerkingen
bottom of page