top of page

Dinner with the Doctor


Zondag avond 10 maart kookt Luigi samen met Luisa Camoglio uit Sardinië voor u bij Terre Lente. Het wordt geen gewoon diner. Luisa is huisarts in Amsterdam en wijnmaker in Sardinië. Zij ziet dat veel mensen lichamelijke klachten hebben, waar de oorzaak ligt in het voedingspatroon. Tijdens dit diner zal Luisa in gaan op de effecten van gezonde voeding op het lichaam. U wordt uitgenodigd om uw ervaringen te delen, vragen te stellen en mee te doen in een interessante discussie over het belang van gezonde voeding. Een avond waarin u niet alleen geniet van heerlijk eten, maar ook aan het denken zal worden gezet. Wij koken deze avond met biologische producten onder andere uit de regio Amsterdam en Luisa laat haar heerlijke rode wijnen uit Sardinië proeven. Wanneer? 10 maart van 17:00 tot 21:00

Prijs: 25 EUR U betaalt voor een heerlijk en gezond 3 gangen menu inclusief 2 drankjes Reserveren via dit formulier

---

Sunday evening 10th of March Luisa Camoglio from Sardagna will cook together with Luigi at Terre Lente. It will be a special night with healthy, biological food and Sardinian wines made by Luisa. We won't be only enjoying this beautiful 3 course dinner, it will also be an event were Luisa, as a doctor, discusses the importance of healthy food for our body. You are invited to share your experiences, ask questions and discuss with us the importance of food in our lifestyle. When? 10th March from 5pm till 9pm. Price: 25 EUR for 3 course meal incl. 2 drinks Make your reservation by clicking on this link


0 opmerkingen
bottom of page