top of page

Chefkok Ilario Caravetta op bezoek


Het weekend van 22 t/m 24 februari hebben wij een bijzondere gast in Terre Lente. Olijfolie producent en chefkok Ilario Caravetta uit Acri, het geboortedorp van Luigi, komt 3 avonden voor ons koken. Op vrijdag, zaterdag en zondagavond kookt hij een 3 gangen menu met gerechten en producten uit Calabrië. Op het menu staan onder andere polpette, baccalá en andere Calabrese lekkernijen. De prijs is 30 EUR per persoon, exclusief drankjes De inloop voor het diner is vanaf 19:00 Wij vragen u uiterlijk vóór 20 februari te reserveren via deze link

---

From 22 to 24 of February we'll invite a special guest at Terre Lente. Olive oil producer and chef Ilario Caravetta from Acri will be taking over Terre Lente's kitchen. On Friday, Saturday and Sunday night he'll be preparing a wonderful 3 course dinner with typical products from Calabria. It'll include polpette, baccalá and other delicacies. Price: 30 EUR Starts at 7pm Don't miss out on this and make your reservation before 20th of february by clicking on this link


0 opmerkingen
bottom of page