top of page

Voorbestelling Funky Tomato tot 17 augustus 2018


We zijn echt super trots. Want door jullie steun en bijdrage de afgelopen jaren, heeft Funky Tomato kunnen uitgroeien tot een professioneel bedrijf met impact. Door de voorbestellingen, en hiermee een stukje voorfinanciering, hebben ze de mogelijkheid gekregen om op te schalen, de keten efficiënter in te richten èn transparant te houden, en een professionaliseringsslag te maken. Hierdoor hebben zij ook de prijzen kunnen verlagen! Via deze link kun je de Funky Tomato producten met korting bestellen. Dit kan tot vrijdag 17 augustus 2018. Nogmaals namens Funky Tomato: Bedankt voor jullie support! Heb je de producten van Funky Tomato nog niet geproefd? We hebben nog een kleine voorraad in de winkel om te proeven. We are so proud. Because of your support the last years, Funky Tomato was able to grow and make impact! Because of the crowdfunding and pre-ordering, they were able to scale, create efficiency in the value chain and built a more professional organisation. Because of this, the prices are lower too! Via the link below you can pre-order their products until Friday, 17th of August 2018. Thanks again! Never tried their products? We still have a small amount in stock, so hop by our store and taste their lovely canned tomatoes.


0 opmerkingen
bottom of page