top of page

Terre Lente on tour!


Deze zomer zijn we in Calabrië. We zullen onze producenten van hun werk afhouden en ze het hemd van het lijf vragen! We gaan op zoek naar nog meer culinaire pareltjes voor in de winkel en bereiden ons voor op een mooi najaar met heerlijke wijnen, producten en kerstpakketten. Volg onze reis via Facebook of Instagram met #Terrelenteontour of kom langs in de winkel voor onze reisverhalen. Terre Lente wenst je een fijne zomer!

We hebben daarom aangepaste openingstijden. De winkel is in de periode van 26 juli tot en met 16 augustus 2018 alleen open op:

Zaterdag 11 augustus

Vanaf vrijdag 17 augustus zijn we er weer en zijn we open op de reguliere dagen.

This summer we will be visiting our producers in Calabria and will discover more beautiful products. Follow our journey on social media and enjoy the summer!

During the summer our store is closed because we are travelling to Calabria! In the period from the 26th of July until the 16th of August we are open on:Saturday 11th of AugustWe are back in business from the 17th of August and hope to welcome you in our store!


0 opmerkingen
bottom of page