top of page

23 juni 2018 | Terre Lente Naturale | Diner met wijnproducent Marco Merli


Marco Merli is een bijzondere wijnproducent. Hij produceert 100% natuurlijk, maar maakt wijnen met een smaak...... waar conventionele wijnmakers jaloers op kunnen zijn. Geen chemicaliën in de wijngaard, handmatige pluk, spontane gisting, weinig tot geen sulfiet en aandacht voor elk detail, dat proef je!

En nu organiseren we op zaterdag 23 juni samen met de wijnimporteurs van Top Enoteca een 3-gangen diner passend bij zijn wijnen. Je kunt deze avond kennismaken met Marco Merli en de wijnen ook met korting mee naar huis nemen.

3- gangen diner met bijpassende wijnen: 35,- p.p. Datum: zaterdag 23 juni 2018 Tijd: vanaf 18:00 Locatie: Terre Lente | Westerstraat 55, Amsterdam

Aanmelden kan via info@terrelente.com tot maandag 18 juni 2018 On Saturday 23rd of June we will have a dinner with the natural wines of wine producer Marco Merli. He produces incredible and beautiful wines and we will cook a 3 course dinner to accompany the wines. During this evening it's possible to meet the producer and buy the wines with a discount. Reservations via info@terrelente.com before Monday 18th of June.


0 opmerkingen
bottom of page