top of page

20 mei 2018 | The Bunga Bunga Experience


Eerste Pinksterdag komt de funky jazz band 'The Bunga Bunga Experience' weer bij ons spelen. Een mix van fijne beats, funky jazz en heerlijke deuntjes, zorgen voor een gezellige vibe en natuurlijk wordt er lekker gedanst! Aansluitend verzorgt Terre Lente lekkere bites. Deze middag is hun warming-up voordat ze 's avonds bij het 'Jazz in Duketown' festival in Den Bosch spelen. Datum: Zondag 20 mei vanaf 15:00 Deelname: 15,- incl. eerste drankje Aanmelden kan tot donderdag 17 meivia info@terrelente.com of kom langs in de winkel! Meer informatie: Website: www.bungabungaexperience.com Luisteren: https://soundcloud.com/bungabungaexperience The phenomenal electro-acoustic dance band The Bunga Bunga Experience brings you an elaborate mix of electronic beats, alluring horn lines, seductive bass and pulsing guitar riffs. The band gives you the unexpected piece of the party by having created the music you never dared to ask for. Please make your reservations before Thursday 17th of May via info@terrelente.com, or visit us! Date: Sunday 20th of May 2018, from 15:00 Entrée: 15,- per person incl. first drink


0 opmerkingen
bottom of page