top of page

6 december 2017 | ToMato Bluefish bij Terre Lente


De gezellige Italiaanse bluesband ToMato Bluefish toert door Noord-Europa en doet Terre Lente aan voor een speciaal concert op 6 december. De band laat zich onder meer inspireren door Deep Purple, King Crimson en Pink Floyd. Kom luisteren naar hun sappige bluestonen, we maken een mooie woensdagavond van. Tijd: 19 uur Prijs: 15 euro inclusief drankje Aanmelden tot 3 december via info@terrelente.com Tommaso Taurisano - gitaar en zang Filippo Turillazzi- basgitaar Giuseppe Sardina - drums On Wednesday the 6th of December, at 19:00 hrs, Terre Lente will host a concert by the Italian blues band ToMato Bluefish. Their music is inspired by groups such as Deep Purple, King Crimson and Pink Floyd. Price: 15 euros for the concert and one beverage. Please make your reservations before December 3rd at info@terrelente.com


0 opmerkingen
bottom of page