top of page

Woensdag 8 november|Levering Siciliaanse Sinaasappels


Woensdag 8 november|Levering Siciliaanse Sinaasappels

Ze zijn gelukkig weer in het seizoen: bij de volgende levering van de boeren van de Galline Felici zitten weer de vertrouwde heerlijke Siciliaanse sinaasappels navelina’s. Plus een nieuwe lading clementines, citroenen, avocado’s en kleurrijke groenten. Kom je bestelling halen vanaf woensdagmiddag. Heb je niet besteld? Laat je verleiden door de geur van vers geplukte citrusvruchten in de winkel. Volgende bestelling is rond 21 november, levering 6 december.

Missing our organic Sicilian oranges as much as we do? Good news: they’re back in season and will arrive directly from the Galline Felici farms to our store on the 8th of November. Stop by to try their navelinas oranges or other organic citrus fruit. In case you’ve placed an order, it will be ready to be picked up from Wednesday afternoon. Next order will be around november, 21st, delivering on december, 6th.


0 opmerkingen
bottom of page