top of page

Zondag 19 november - Wijnproeverij La Casa di Sophia


Zondag 19 november - Wijnproeverij La Casa di Sophia

La Casa di Sophia is een bijzondere biologische wijnboerderij op schiereiland Sant’Antioco in het zuidwesten van Sardinië. Op zondagmiddag 19 november kun je bij Terre Lente hun heerlijke rode wijnen proeven, die gemaakt worden met natuurlijke gisting en warme toewijding. Er is gelegenheid om kennis te maken met wijnmaker Luisa Camoglio en Luigi serveert bijpassende hapjes.

Tijd: vanaf 15.00 uur Prijs: 15 euro Aanmelden via 0619956075 of info@terrelente.com tot 15 november.

On Sunday the 19th of November we’ll taste the lovely red wines of La Casa di Sophia, an organic wine house on the peninsula Sant’Antioco in the Southwest of Sardinia. There will be an oportunity to meet wine maker Luisa Camoglio and Luigi will serve small bites to accompany the wine.

The wine tasting costs 15 euros. Please let us know if you’re coming: call 0619956075 or email info@terrelente.com before 15 November.


0 opmerkingen
bottom of page