top of page

Voorbestelling: passata van SfruttaZero

Bijgewerkt op: 13 jul. 2022Zomer betekent tomaten. En dat betekent dat je weer passata (gezeefde tomaten) kunt voorbestellen en bijna 30% bespaart. Dit keer komen de tomatenconserveren van Sfrutta Zero. Zoals de naam al zegt staan zijn voor nul uitbuiting van zowel hun team als de grond en hebben zij de hele keten in eigen beheer. Van het planten van de eerste tomatenzaden tot het oogsten en van het bereiden tot de logistiek. Door deze transparantie kunnen ze met recht achter hun naam staan.


Wat kan ik bestellen?

Passata 400 gr € 3,30 - winkelprijs € 4,50 (27% korting)

Passata 690 gr € 4,40 - winkelprijs € 6,10 (28% korting)


Bestellen kan via de mail op info@terrelente.com. Deadline om een voorbestelling te plaatsen is donderdag 20 augustus. In september komt de bestelling aan, je ontvangt een mail zodra je de bestelling kunt ophalen in de winkel.


Funky Tomato

Als je deze nieuwsbrief al langer ontvangt dan heb je in voorgaande jaren een vergelijkbare mail gekregen over Funky Tomato. Die hebben het assortiment zeker niet verlaten, maar focussen zich dit jaar vanwege schaalvergroting op de continue beschikbaarheid van hun producten. Kortom, eind oktober komen de eerste blikken en potten binnen, maar dan zijn ze het jaar rond verkrijgbaar.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page