top of page

Update n.a.v. Covid-19

Bijgewerkt op: 13 sep. 2022


De voorkant van Terre Lente met displaybord met producten

Hierbij geven we een update naar aanleiding van de Covid-19 gebeurtenissen die momenteel gaande zijn.


Helaas moeten we onze geplande events van maart cancelen. Mocht je je aangemeld hebben voor één van de events storten we het betaalde bedrag vanzelfsprekend terug.


Gelukkig mogen winkels (voorlopig) nog open blijven en hier valt Terre Lente onder.

Je kunt dus nog terecht bij ons voor al je Calabrese inkopen. We zijn open op normale openingstijden, van woensdag t/m zaterdag, van 10:00-18:00 uur.  Mocht er iets veranderen in deze situatie zullen we je via onze website, de nieuwsbrief en social media (Facebook/Instagram) updaten (klik hier om je voor onze nieuwsbrief in te schrijven). We doen uiteraard ons uiterste best om zo goed mogelijk met deze situatie om te gaan en zullen de beste hygiëne maatregels hanteren.


Update 18-03: we hebben een afhaalbalie in de winkel geplaatst, waar je al onze producten kunt ophalen om mee te nemen.

Daarbij werken we extra zorgvuldig en met aandacht voor de hygiëne. Ons pinapparaat wordt na elke transactie gereinigd, we houden de balie schoon, we werken met handschoenen aan en zullen vaker onze handen wassen. Graag vragen we je om een afstand van 1,5 meter aan te houden in de winkel. Indien dit niet past vragen we je om even buiten te wachten tot het weer mogelijk is om binnen te komen.


Je kunt ook online je bestelling doen. Dit kan hier


We zien je uiteraard nog steeds graag in de winkel en anders in de webshop.

0 opmerkingen

Comments


bottom of page