top of page

Terre Lente pop-up diner in INK Hotel

Bijgewerkt op: 13 jul. 2022Kom op 24 september naar het unieke Terre Lente pop-up diner in het prachtige INK Hotel in Amsterdam.


Voor deze avond selecteren we een aantal van onze beste producten van de kleine producenten en familiebedrijven waarmee we werken in Calabrië en de rest van het zuiden van Italië.


De avond bestaat uit een viergangendiner met eenvoudige maar authentieke gerechten. Luigi neemt je mee op een Italiaanse reis en deelt de smaken en verhalen van de regio waar hij is geboren en getogen: Calabrië. Van de smakelijke groenten die door de warme zon barsten van de smaak tot de huisgemaakte salumi en 'nduja. En van de verse pasta's tot de wijnen die hij importeert van kleinschalige wijnmakers.


Het wordt een avond met de warme en gezellige sfeer die je terugziet bij de familiediners in het zuiden van Italië, in de sfeervolle setting van het INK Hotel, in hartje Amsterdam. Begin de avond met een cocktail aan de bar en vervolg je avond met dit heerlijke authentieke Italiaanse diner. Als je je ogen sluit bij dat eerste slokje wijn waan je je misschien zelfs wel even in Zuid-Italië.


Datum: Donderdag 24 september 2020

Prijs: €60 p.p. | 4-gangenmenu inclusief wijn pairing

Locatie: INK Hotel Amsterdam | Nieuwezijds Voorburgwal 67

Tijd: 1e diner shift: 18.00 - 20.00 | 2e diner shift: 20.30 - 22.30


Reservering

Online via deze link of e-mail: info@pressroom.amsterdam
0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page