top of page

GEANNULEERD / CANCELED 26-01: Dinner with the Doctor

Bijgewerkt op: 13 sep. 2022


Tafel vol met lekker eten

DIT EVENT IS WEGENS ORGANISATORISCHE REDENEN GEANNULEERD


Zondag 26 januari komt Luisa Camoglio uit Sardinië weer bij ons langs en bereidt zij samen met Luigi heerlijke gerechten bij Terre Lente. Het wordt een speciaal diner. Luisa is namelijk huisarts in Amsterdam en wijnmaker in Sardinië. Luisa ziet dat veel mensen lichamelijke klachten hebben, waarvan de oorzaak ligt in het voedingspatroon. Dit keer gaat Luisa tips en informatie delen hoe je op een gezonde manier koolhydraten kunt verwerken. De focus ligt dit jaar op brood, pasta, meel en tarweproducten. Luisa gebruikt geen industriële gisting waardoor deze producten beter verteerbaar zijn en op een gezonde manier effecten hebben op het lichaam. Wees erbij, leer mee en geniet van een heerlijk diner. Deel deze avond je eigen mening en ervaringen, stel vragen en participeer aan een interessante discussie over het belang van gezonde voeding. Een avond waarin u dus niet alleen geniet van heerlijk eten, maar ook aan het denken zal worden gezet. Deze avond wordt met biologische producten gekookt onder andere uit de regio Amsterdam en daarbij laat Luisa haar heerlijke rode wijnen uit Sardinië proeven. Wanneer: zondag 26 januari

Waar: Terre Lente, Westerstraat 55, Amsterdam

Tijd: Vanaf 17:00 uur ben je welkom, dan start de informele uitleg en kunnen de gesprekken starten.

Om 19:00 uur gaan we aan tafel.

€ 30,- pp, inclusief 2 dranken naar keuze

 

DUE TO ORGANISATIONAL REASONS THIS EVENT HAS BEEN CANCELED Sunday January 26th Luisa Camoglio from Sardegna will be joining us again and will cook a delicious meal together with Luigi at Terre Lente. This will be a special night with healthy, biological food and Sardinian wines made by Luisa - Luisa is a doctor in Amsterdam and a winemaker in Sardinia. Many people have physical complaints caused by their diet, Luisa will show and inform how your diet can be beneficial for your health, with a focus on carbs. The focus will be on healthy carbs like pasta, bread, wheat and grass and how to integrate this products in your diet. Luisa does not use industrial yeasting and therefore the products can be digested in a healthy way.

We will not only be enjoying this beautiful 3 course dinner, it will also be an event were Luisa, as a doctor, discusses the importance of healthy food for our body. You are invited to enjoy a lovely dinner and also to share your experiences, ask questions and discuss with us about the importance of food in our lifestyle.

Luisa uses biological, local products from Amsterdam and will serve delicious Sardinian wines.

When: Sunday Januari 26th

Where: Terre Lente, Westerstraat 55, Amsterdam

Time: 5PM doors open where Luisa will start with an informal explanation, 7PM the dinner will start.

€ 30,- pp, including 2 drinks of choice


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page