top of page

14-12: Muziektheatervoorstelling: Ramses in Vogelvlucht

Bijgewerkt op: 13 sep. 2022


Fredie Kuiper en Jorick Jochims, Ramses in Vogelvlucht

"Van alles wat er over mij wordt gezegd, kan ik gelijk het tegendeel beweren: eerlijk, oneerlijk, trouw, ontrouw maar nooit spijt! Ik heb geleefd. En ik hoop dat u dat ook doet" - Ramses Shaffy In december is het tien jaar geleden dat Ramses Shaffy is overleden. Een reden om een ode te schenken aan zijn onnavolgbare leven. Dat doen we bij Terre Lente met de muziektheatervoorstelling ‘Ramses in Vogelvlucht’. In deze voorstelling speelt Fredie Kuiper de oude Ramses met de jonge ziel en Jorick Jochims de jonge Ramses met de oude ziel. De oude Ramses kijkt terug op zijn leven terwijl de jonge Ramses in sneltreinvaart vooruit gaat. Ergens in het midden ontmoeten ze elkaar en gaan ze zingend naar het einde van hun leven De voorstelling duurt 70 minuten (zonder pauze) en bestaat zowel uit gesproken woord als uit liederen. Er zullen bekende en minder bekende nummers gezongen worden. Zaterdag 14 december: Deuren open: 19:30 uur Start voorstelling: 20:00 uur Entree: €15,00, incl. drankje en Italiaanse hapjes

KLIK HIER VOOR TICKETS Terre Lente Westerstraat 55 1015 LV Amsterdam


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page