Kado- en Kerstpakketen van Terre Lente


Heb je onze kleurrijke kadopakketten al gezien? We bieden ze aan in drie verschillende maten met de lekkerste combinaties van onze producten. Om je relaties professioneel mee te verwennen of gewoon iets leuks mee te nemen naar vrienden of familie.

Pranzo - 25 EUR – voor een heerlijk etentje voor twee Cena - 40 EUR – alles voor een etentje, compleet met borrel Festa - 60 EUR – voor wie nog feestelijker wil uitpakken

In case you’re on the lookout for a Christmas or New Year’s gift for your business relations, or just a nice present for friends or family, we’re offering a variety of gift baskets with lovely and colorful combinations of our products.


0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Terre Lente

Westerstraat 55H

1015 LV  Amsterdam 

06 19 95 60 75

  • facebook
  • Instagram - Black Circle
  • Twitter Round