top of page

Workshop: Zelf pasta maken

Bijgewerkt op: 13 sep. 2022


Alleen in de steden en dorpen van de Italiaanse regio Emilia Romagna wordt nog altijd pasta met de hand gemaakt. Door vakkundig handmatig kneden geef je de tagliatella de juiste textuur om de Bolognese saus goed op te nemen en krijgt de tortellino precies de goede 'bite':) Dus…leer nu zelf met de hand pasta maken onder leiding van een echte "sfoglina" uit de streek... Op zondag 16 juli komt Valeria Gonelli van Bologna Foods ons leren hoe we zelf pasta kunnen maken. Tagliatelle of de beroemde Bolognese tortellini - je draait er straks je hand niet meer voor om In 4 uur krijg je achtergronden, uitleg, demonstraties en mag je het zelf uitgebreid oefenen. Natuurlijk gaan we aan tafel en eten we samen ons eigen product onder het genot van een goed glas Pignoletto :) De prijs is inclusief alle ingrediënten, lesmateriaal, koffie, wijn, en een origineel diploma ter herinnering. Prijs: € 60,00 per persoon Tijd: 15.00 tot 19.00 uur Meld je aan via info@terrelente.com


0 opmerkingen
bottom of page