top of page
20210926_181333_edited.png

Onze Producten

VLEESWAREN/KAZEN/ANTIPASTI    PASTA/RIJST/SAUZEN    WIJN    OLIJFOLIE    ZOETIGHEDEN/KOFFIE/THEE

De favoriete producten van onze klanten

De vleeswaren en kazen die wij verkopen zijn afkomstig van kleinschalige boeren en producenten. Hierbij kijken we verder dan alleen Calabrië, omdat er door heel Italië fantastische spullen te vinden zijn. Ook worden bepaalde producten alleen maar in bepaalde streken gemaakt. Vooral bij deze producten vinden wij het belangrijk om de cirkel zo klein als mogelijk te houden, zodat we weten dat het van goede kwaliteit is. Veel kennen wij persoonlijk en zijn we zelfs langs geweest.

Gebruik onze verse producten voor op de borrelplank of als antipasti, of gebruik ze in een gerecht dat je gaat koken. Zo zijn guanciale en pecorino onmisbaar in een echte pasta carbonara, is de 'nduja veelzijdig in gebruik en beleg je een verse focaccia natuurlijk met vers gesneden capocollo. 

Vleeswaren en kazen 

Vleeswaren en kazen

Duik in de wereld van Calabrië

Pasta, rijst en sauzen

Wij hebben alles in huis om je pasta of rijstgerecht aan te kleden, maar we weten allemaal dat het begint bij een goede basis. Eigenlijk is een goede pasta, samen met een scheutje olijfolie en misschien wat knoflook al een gerecht op zich. Van volkoren tot zuurdesem pastas in alle vormen en maten, tot rijst speciaal voor de risotto. 

Elke pasta heeft zijn eigen verhaal en eigen gebruik, daar kun je per product meer over lezen. Want waarom gebruik je nou penne bij de ene, en spaghetti bij de ander? Geen land is zo kritisch op haar eten als Italië, en dat is met goede reden. 

pasta rijst sauzen
bottom of page