08-09: Funky Tomato Dinner

August 27, 2019

 

 

We werken al jaren samen met Funky Tomato, een coöperatie van Italianen en migranten die op een vrolijke en transparante manier een heerlijk alternatief bieden voor Italiaanse tomaten uit blik. Het is een ethisch product, bij elke schakel van de productieketen staan ze garant voor goed loon en gezonde werkomstandigheden. Bovendien is alles biologisch gecertificeerd en is de kwaliteit van het product uitstekend. Elk jaar hebben we een voorbestellingscampagne waarin jij mee kunt bestellen, hierop wordt de productie gebaseerd en dit zorgt voor een zo kort mogelijke en transparante voedselketen.

Als afsluiting van de voorbestellings-campagne komen de heren van Funky Tomato langs bij Terre Lente en gaan zij een 3-gangen menu bereiden op basis van de Funky producten. Ze zullen ook gelijk een kleine introductie geven over het initiatief en het traject van Funky Tomato.

-Zondag 8 september
-Inloop vanaf 17:00 uur

-19:00 uur aan tafel
-Kosten €25, excl. drinks

Ben jij erbij?

___________________________________________

ENGLISH:

To close the pre order campaign the founders of Funky Tomato are visiting Terre Lente and they will serve a 3 course menu based on Funky Tomato products. They will also sheir an introduction about the initiative and the Funky Tomato process.

-September 8
-Walk-in from 5PM

-Dinner served at 7PM
-Cost €25, excl. drinks

Are you joining us?

Please reload

Featured Posts

Nieuw: Terre Lente Gift Cards

November 18, 2019

1/8
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive