Italiaanse koffie - Caffe

April 24, 2019

 

De hele maand mei is de gemalen koffie in de aanbieding! 

 

Onze koffie is afkomstig van een ambachtelijke familiebranderij uit Napels. Zij selecteren de bonen zorgvuldig bij koffieboeren uit bijzondere regio’s. De bonen worden langzaam op hout gebrand, wat zorgt voor een karakteristieke nootachtige smaak met een vleugje chocolade. We hebben een uitgebreide selectie van verschillende smaken.

 

Kom snel langs bij ons in de winkel.

Throughout the whole month of May we have a nice discount on the grinded coffee.

 

The coffee comes from a traditional family of coffee roasters from Naples. They carefully select the beans from farmers of special regions. The beans are roasted slowly on wood, which creates a characteristic nutty taste with a hint of chocolate. We have an extensive selection of different blends. 

 

Come and have a look in our store.

Please reload

Featured Posts

Nieuw: Terre Lente Gift Cards

November 18, 2019

1/8
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive