6 december 2017 | ToMato Bluefish bij Terre Lente

December 6, 2017

De gezellige Italiaanse bluesband ToMato Bluefish toert door Noord-Europa en doet Terre Lente aan voor een speciaal concert op 6 december. De band laat zich onder meer inspireren door Deep Purple, King Crimson en Pink Floyd. Kom luisteren naar hun sappige bluestonen, we maken een mooie woensdagavond van.

Tijd: 19 uur
Prijs: 15 euro inclusief drankje
Aanmelden tot 3 december via info@terrelente.com

Tommaso Taurisano - gitaar en zang
Filippo Turillazzi- basgitaar
Giuseppe Sardina - drums

On Wednesday the 6th of December, at 19:00 hrs, Terre Lente will host a concert by the Italian blues band ToMato Bluefish. Their music is inspired by groups such as Deep Purple, King Crimson and Pink Floyd. Price: 15 euros for the concert and one beverage. Please make your reservations before December 3rd at info@terrelente.com

 

 

Please reload

Featured Posts

31-12: New Years eve Dinner Party at Terre Lente!

December 4, 2019

1/6
Please reload

Recent Posts

December 4, 2019

Please reload

Archive