2 december 2017 | Proef de Panettoni van Loison!

December 2, 2017

Proef de panettoni van Loison! (gratis)

 


De hele dag ben je welkom om alle verschillende smaken panettone te proeven van ambachtelijke bakkerij Loison. We hebben de heerlijkste variaties panettone: met vijgen, mandarijn, chocola, sabayon, chinotto, geglazuurde kastanjes of amarenen – en natuurlijk de traditionele panettone en pandoro.

Come and taste the delicious panettone of the artisan bakery Loison. They come in various flavors such as figs, mandarin, chocolate, zabaione cream, chinotto, candied chestnuts, and cherry – and of course the traditional panettone and pandoro.

Please reload

Featured Posts

31-12: New Years eve Dinner Party at Terre Lente!

December 4, 2019

1/6
Please reload

Recent Posts

December 4, 2019

Please reload

Archive