top of page

31 mei 2018 | Meet & Greet met één van onze olijfolie producenten


Onze olijfolie producent Vincenzo Diana uit Calabrië komt op bezoek in de winkel! Hij vertelt ons alles over het bedrijf, zijn land, de olijven en hoe hij produceert. Zijn olijfolie is opgenomen in de 'Olijfolie Gids' van Slow Food en geprezen om zijn kwaliteit. We zullen de heerlijke olijfolie proeven met bijpassende gerechtjes en daarnaast neemt hij een paar flessen van de beroemde Moscato di Saracena mee. Deze wijn is opgenomen als Slow Food presidium. Reserveren is noodzakelijk, dus meld je snel aan via info@terrelente.com of kom langs in de winkel! Aanmelden kan tot zondag 27 mei. Datum: Donderdag 31 mei vanaf 18:00 Deelname: 5,- per persoon Our olive oil producer from Calabria will visit our store and will tell us all about his olives, production methods and beautiful land. We will taste different oive oils and he will bring his famous sweet wine: Moscato di Saracena (part of the Slow Food Presidium). Please make your reservations before Sunday 27th of May via info@terrelente.com, or visit us! Date: Thursday 31nd of May 2018, from 18:00 Entrée: 5,- per person


0 opmerkingen
bottom of page